Nyheder

Hej alle sammen da vi har meget travlt i vores autolakering søger vi derfor en dygtig autolakering til.er det noget for dig Vi tilbyder dig..

9 likes, 2 comments1 month ago

Jobannonce TPM Bilpleje søger MEDARBEJDERE M/K til rengøring og polering af biler P.g.a. travlhed, fremgang og nye og flere kunder 🙂 søger..

141 likes, 17 comments4 months ago

TPM-Bilpleje | – Gør det for din bil

SE HER BILPLEJE & AUTOLAKERING TPM BILPLEJE & AUTOLAK TILBYDER: Vi kan tilbyde bilpleje til en pris a kr 1.600 pr bil. Varebiler a kr 2.500 Vi..

37 likes, 8 comments6 months ago

Chauffør / Klargører Vi søger en chauffør til at hente og bringe biler til og fra kunder, værksteder m.m. Samt til vask af biler m.m. i..

147 likes, 16 comments7 months ago

Vi søger Chauffør/alt mulig mand til transport men biler og vask af kunde biler M.M ring til Teddy på 22766359 for mere info. 🙂

96 likes, 20 comments7 months ago

Comments are closed.

  • Om os

    TPM-Bilpleje ejes af Teddy Peter Madsen, som selv står for den daglige drift. Alle medarbejdere hos TPM er grundigt oplært i kunsten, at style en bil. Hos os er det en betingelse at alle medarbejdere sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde. – At være biltosset er ikke en betingelse, men det hjælper. Vi henter din bil i hele midt- og sydjylland. Konceptet er hurtigt, præcist og grundigt arbejde til en overkommelig pris. Dette betyder for dig, som kunde “Value for money”. Med andre ord, de penge du bruger på, at holde din bil i topform, får du igen i form af en merpris når den brugte bil skal sælges. Vi henter og bringer gerne din bil, MC eller campingvogn, som vi leverer tilbage i toppoleret og skinnende ren stand.
  • Stay Connected

TPM-Bilpleje l Copyright - 2015 l CVR: 25588207