Nyheder

Jobannonce TPM Bilpleje søger MEDARBEJDERE M/K til rengøring og polering af biler P.g.a. travlhed, fremgang og nye og flere kunder 🙂 søger..

140 likes, 17 comments1 month ago

Lejlighed lidt uden for esbjerg på ca 90k.. til udlejning dd 1-6-2019 pris 5800 pr mdr + forbrug i er meget velkommen til og ringe for mere..

85 likes, 0 comments1 month ago

Tpm autolakering Vi søger en arbejdsmand til vores autolakering til at hjælpe med at slibe m.m 🙂 I er meget velkommen til at ringe til mig..

62 likes, 2 comments1 month ago

TPM-Bilpleje | – Gør det for din bil

SE HER BILPLEJE & AUTOLAKERING TPM BILPLEJE & AUTOLAK TILBYDER: Vi kan tilbyde bilpleje til en pris a kr 1.600 pr bil. Varebiler a kr 2.500 Vi..

26 likes, 8 comments2 months ago

Chauffør / Klargører Vi søger en chauffør til at hente og bringe biler til og fra kunder, værksteder m.m. Samt til vask af biler m.m. i..

145 likes, 16 comments3 months ago

Comments are closed.

  • Om os

    TPM-Bilpleje ejes af Teddy Peter Madsen, som selv står for den daglige drift. Alle medarbejdere hos TPM er grundigt oplært i kunsten, at style en bil. Hos os er det en betingelse at alle medarbejdere sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde. – At være biltosset er ikke en betingelse, men det hjælper. Vi henter din bil i hele midt- og sydjylland. Konceptet er hurtigt, præcist og grundigt arbejde til en overkommelig pris. Dette betyder for dig, som kunde “Value for money”. Med andre ord, de penge du bruger på, at holde din bil i topform, får du igen i form af en merpris når den brugte bil skal sælges. Vi henter og bringer gerne din bil, MC eller campingvogn, som vi leverer tilbage i toppoleret og skinnende ren stand.
  • Stay Connected

TPM-Bilpleje l Copyright - 2015 l CVR: 25588207