Vi kan også

Huller i interiør

Har du været uheldig, at få et brændemærke eller et slitagehul på sæder eller andet interiør?

Fortvivl ikke, med en speciel teknik påsprøjter vi fibre samt indfarver det pågældende sted. Med denne teknik kan vi reparere både små og mellemstore huller så interiøret bliver så godt som nyt. Hullet vil være pist forsvundet.

Små buler

Du kender de irriterende småbuler man får, når man parkerer på meget befærdede parkeringspladser og ”naboen” lige smækker sin dør op i din bil – Irreterende og ærgeligt.

Med en ny nænsom teknik kan vi reparere de fleste småbuler uden brug af lak. Du bibeholder altså bilens originale lak, men bulen forsvinder og bliver helt usynlig.

Ca. 90% af alle buler, hvor lakken ikke er sprunget, kan repareres med denne teknik.

Gammeldaws’ vask

Maskinvask af din bil kan være godt nok, men trænger din bil til en gammeldaws vask, så kom ud til TPM-Bilpleje. Vi lægger knofedt i og vasker din bil så den bliver pæn og ren over det hele. Sidespejle, fælge og lister, som ofte ikke bliver rene i vaskehaller, får naturligvis også en tur.

Husk at en pæn og ren bil kører bare bedre.

Comments are closed.

  • Om os

    TPM-Bilpleje ejes af Teddy Peter Madsen, som selv står for den daglige drift. Alle medarbejdere hos TPM er grundigt oplært i kunsten, at style en bil. Hos os er det en betingelse at alle medarbejdere sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde. – At være biltosset er ikke en betingelse, men det hjælper. Vi henter din bil i hele midt- og sydjylland. Konceptet er hurtigt, præcist og grundigt arbejde til en overkommelig pris. Dette betyder for dig, som kunde “Value for money”. Med andre ord, de penge du bruger på, at holde din bil i topform, får du igen i form af en merpris når den brugte bil skal sælges. Vi henter og bringer gerne din bil, MC eller campingvogn, som vi leverer tilbage i toppoleret og skinnende ren stand.
  • Stay Connected

TPM-Bilpleje l Copyright - 2015 l CVR: 25588207