Få bilen til at se ud som ny med autolak og bilpleje.
Vi afmonterer, lakerer og genmonterer, hvilket gør det enklere for alle parter og giver den bedste pris.
Der udføres lakeringer for private, virksomheder og forsikringsskader.
Vi benytter kun vandbaseret lak, der er godkendt og miljø rigtig.

Vi kan rette buler ud og vurderer hvilke buler der kan rettes ud uden efterfølgende lakering. På den måde kan du hurtigt og billigt få bilen til at se ud som den gjorde før bulen kom.

Vi reparerer og skifter alle typer af autoruder. Vi foretager en vurdering af skaden og derefter afgøres det om der skal repareres eller skiftes rude. Der anvendes selvfølgelig kvalitetsruder til kundevenlige priser.

Vi kan reparere og skifte din rude, der hvor du er – nemt og hurtigt.

Ønsker du at din bil skal holde længere og spare udgifter på slitage reparationer, er antirustbehandling løsningen for dig.
Der anvendes produkter som baserer på olie og voks. Produkterne opfylder de nye miljøkrav, er godkendt af bilproducenterne og lever op til SIS normer.
Der behandles efter ML-metoden, hvorved olien sprøjtes ind i karosseriet.

Din bil udsættes hver dag for slid. Lakken med tiden sin glans, når den udsættes for sol, syreregn, luftforurening og salt, derudover slider vaskehallens børster også på lakken. Skidt og salt sætter sig på bilens fælge og i motorrummet.
Inde i bilen sætter hverdagens slid og skidt også sit præg.

Motorrummet påsmøres affedtningsmiddel, samt efterses og korrosionsdannelse. Til sidst højtryksrenses motorrummet, alufælge og dørkanter. Derefter behandler vi bilens lak med først at fjerne tjære og flyvrust. Lakken efterses for ridser og småbuler, som udbedres. Hele karosseriet indsmøres i specialvoks og maskinpoleres med specialmaskiner. Der anvendes polich der matcher med bilens farve og årgang. Til sidst forsegles lakken. De udvendige ruder samt vinyl behandles også.

Indvendigt rengør vi alle utilgængelige steder med trykluftsrengøring og udfører med specialudstyr, en grundig støvsugning af kabinen. Hele interiøret bliver kemisk renset med specialprodukter. For at bilen bedre kan modstå hverdagens brug, behandler vi al tekstil og vinyl med smudsafvisende middel.

Vi henter din bil og afleverer den i ren og skindende tilstand på den aftalte adresse – lettere bliver det ikke.

Vi renser i dybden og anvender special udstyr og produkter med lang holdbarhed.
TMP-bilpleje har stor ekspertise på området, dermed er du sikret professionel behandling af din bil og du opnår det bedste resultat.

Vi udfører inspektion af din bils kosmetiske tilstand og giver tilbud på at få udbedret eventuelle kosmetiske skader. På den måde kommer du godt igennem et salg af din bil eller aflevering af en leaset bil. Har du købt en brugt bil, kan du få den til at se flottere ud.